proQure better together

Wij zijn proQure , specialisten in inkoop. Samen werken we aan een professionele inkoop van al je niet-handelsgoederen en -diensten (NPR). Met kennis van elke NPR-categorie. Een heldere analyse van je totale uitgaven. En grip op al je leveranciers en contracten. Dus wil je de juiste inkoopkennis in huis halen? Onze specialisten helpen je aan doordachte inkooptrajecten en inzicht in je hele NPR-inkoopproces. Altijd met oog voor jouw uitdagingen. Altijd voor bottom-line resultaat.

Samenwerken? Neem contact met ons op

Waar wij voor staan

Sinds 2008 helpt proQure bedrijven om de inkoop van niet-handelsgoederen en -diensten professioneel te organiseren. Opgericht door Rob Webbers en Robin van Zijtveld, oud-Ahold-collega’s die zagen dat er een wereld te winnen is in de NPR-inkoop. Inmiddels uitgegroeid tot fullservice dienstverlener met meer dan 30 inkoopspecialisten.

proQure. Wij zijn professionals in procurement, met inkoopkennis in elke NPR-categorie.

Better. Wij geloven dat NPR-inkoop net zo professioneel kan worden aangepakt als de core business van jouw bedrijf. Een doordachte inkoop draagt bij aan de langetermijndoelen, aan de professionalisering van je organisatie en aan het bottom-line resultaat.

Together. Samen kom je verder. Daarom werken we altijd samen – met collega’s én met opdrachtgevers. We dagen elkaar uit en staan voor elkaar klaar. Met als gezamenlijk doel: een professionele inkoop voor succesvolle bedrijven.

proQure onderdeel van AB&C Groep

proQure wordt toegevoegd aan de reeds bestaande outsourcing activiteiten in de AB&C Groep, in aanvulling op het label Procumulator. Met de overname van proQure versterkt AB&C haar positie in de groeiende markt van het outsourcen van inkoopactiviteiten. Het samengaan stelt AB&C Groep in staat beter op de marktvraag in te spelen.

AB&C Groep heeft een intrinsieke motivatie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Samen nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de impact van onze bedrijfsvoering op het gebied van mens, milieu en maatschappij. Onze beslissingen vandaag hebben tenslotte invloed op de wereld van vandaag en morgen. Met ons centrale CSR-beleid borgen wij (mede aan de hand van de VN Sustainable Development Goals en de Charter Diversiteit van SER Diversity at Work) de aandacht voor veel thema’s zoals arbeidsparticipatie, duurzaamheid, social good, maatschappelijk verantwoord inkopen, diversiteit en inclusie. Deze thema’s en onze drive is doorvlochten in het DNA van de AB&C labels. Wij maken graag impact. Hoe? Daar vertelt onze CSR Coördinator graag alles over.

Lees hier het persbericht

Onze specialisten

Maak hier kennis met alle werknemers van proQure.

Onze specialisten

Werken bij proQure

Bij proQure krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen als inkoopspecialist. Wat je expertise ook is, je werkt bij ons altijd samen. Samen met grote en ambitieuze opdrachtgevers. En samen met gedreven en gezellige collega’s, die elkaar uitdagen én steunen.