proQure better together

Wij zijn proQure , specialisten in inkoop. Samen werken we aan een professionele inkoop van al je niet-handelsgoederen en -diensten (NPR). Met kennis van elke NPR-categorie. Een heldere analyse van je totale uitgaven. En grip op al je leveranciers en contracten. Dus wil je de juiste inkoopkennis in huis halen? Onze specialisten helpen je aan doordachte inkooptrajecten en inzicht in je hele NPR-inkoopproces. Altijd met oog voor jouw uitdagingen. Altijd voor bottom-line resultaat.

Samenwerken? Neem contact met ons op

Waar wij voor staan

Sinds 2008 helpt proQure bedrijven om de inkoop van niet-handelsgoederen en -diensten professioneel te organiseren. Opgericht door Rob Webbers en Robin van Zijtveld, oud-Ahold-collega’s die zagen dat er een wereld te winnen is in de NPR-inkoop. Inmiddels uitgegroeid tot fullservice dienstverlener met meer dan 30 inkoopspecialisten.

proQure. Wij zijn professionals in procurement, met inkoopkennis in elke NPR-categorie.

Better. Wij geloven dat NPR-inkoop net zo professioneel kan worden aangepakt als de core business van jouw bedrijf. Een doordachte inkoop draagt bij aan de langetermijndoelen, aan de professionalisering van je organisatie en aan het bottom-line resultaat.

Together. Samen kom je verder. Daarom werken we altijd samen – met collega’s én met opdrachtgevers. We dagen elkaar uit en staan voor elkaar klaar. Met als gezamenlijk doel: een professionele inkoop voor succesvolle bedrijven.

Onze specialisten

Maak hier kennis met alle werknemers van proQure.

Onze specialisten

Inkoopspecialisten Procurement Services en Kloepfel Benelux worden onderdeel van AB&C Groep

Amsterdam, 1 mei 2024 – Zakelijk dienstverlener AB&C Groep verstevigt haar high end dienstverlening in het inkoopdomein verder met de komst van branchegenoten Procurement Services en Kloepfel Benelux. Daarmee breidt zij haar praktijk uit op het gebied van cost optimization en spendmanagement en voegt zij ook diepgaande expertise in technische inkoop en PR-inkoop toe. Inkoopspecialisten AevesBenefit, Het NIC, proQure en Procumulator zijn reeds onderdeel van de AB&C Groep.

Persbericht AB&C Groep 1 mei 2024

proQure onderdeel van AB&C Groep

proQure wordt toegevoegd aan de reeds bestaande outsourcing activiteiten in de AB&C Groep, in aanvulling op het label Procumulator. Met de overname van proQure versterkt AB&C haar positie in de groeiende markt van het outsourcen van inkoopactiviteiten. Het samengaan stelt AB&C Groep in staat beter op de marktvraag in te spelen.

AB&C Groep heeft een intrinsieke motivatie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Samen nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de impact van onze bedrijfsvoering op het gebied van mens, milieu en maatschappij. Onze beslissingen vandaag hebben tenslotte invloed op de wereld van vandaag en morgen. Met ons centrale CSR-beleid borgen wij (mede aan de hand van de VN Sustainable Development Goals en de Charter Diversiteit van SER Diversity at Work) de aandacht voor veel thema’s zoals arbeidsparticipatie, duurzaamheid, social good, maatschappelijk verantwoord inkopen, diversiteit en inclusie. Deze thema’s en onze drive is doorvlochten in het DNA van de AB&C labels. Wij maken graag impact. Hoe? Daar vertelt onze CSR Coördinator graag alles over. Persbericht PPK 1 mei 2024

Lees hier het persbericht

Onze maatschappelijke impact

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt al jarenlang een belangrijke rol binnen de AB&C Groep, maar door onze toenemende omvang kunnen we gezamenlijk nóg meer impact maken.

Het jaar 2022 stond in het teken van professionalisering: aanstelling van een CSR coördinator en een formeel beleid & initiatieven.

En sindsdien hebben we hele mooie stappen gezet!

Ben je benieuwd wat we het afgelopen jaar allemaal hebben gedaan? Klik op onderstaande button voor het AB&C Groep CSR Jaarverslag 2022.

Lees hier het AB&C Groep CSR Jaarverslag 2022

Werken bij proQure

Bij proQure krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen als inkoopspecialist. Wat je expertise ook is, je werkt bij ons altijd samen. Samen met grote en ambitieuze opdrachtgevers. En samen met gedreven en gezellige collega’s, die elkaar uitdagen én steunen.