Junior buyer - uitgebreide functieomschrijving

Als Junior Buyingmanager ben je (mede) verantwoordelijk voor het volledige inkoopproces bij verschillende grote klanten

Buyers bij proQure hebben inhoudelijke know-how, zijn analytisch, creatief, zien verbindingen die andere niet zien en kunnen op basis hiervan het beste resultaat bereiken. Samen met de Senior Buying Manager ben je veel ‘in huis’ bij onze klanten en werk je mee op operationeel, tactisch en strategisch niveau in verschillende inkoop categorieën. In een korte tijd leer je alles over inkoop strategieën, onderhandelingen, de gunning en de contractfase. Klinkt de afwisseling van omgeving en werkzaamheden je goed in de oren? En ben je nooit uitgeleerd? Kom dan eens kennis maken met ons team in Amsterdam!

Wij zijn proQure

proQure is een full service inkooporganisatie voor strategisch advies én praktische ondersteuning bij NPR inkoopprojectmanagement (indirecte inkoop), bestaande uit 30 specialisten. Onze collega’s zijn veelal afkomstig uit de branche waar ze nu voor inkopen. In opdracht van onze klanten managen wij de inkoop van Non Product Related (NPR) categorieën. Denk hierbij aan categorieën als marketing, logistiek, ICT, facility, en verpakkingen. Voor onze klanten is die inkoop geen core business, maar voor ons des te meer!

We zitten samen met onze klanten aan tafel en vervullen vanaf de inkoopdefinitie (het specificeren van de inkoopbehoefte), tot aan het contracteren en het managen van leveranciersafspraken een centrale rol. Dat doen we aan de hand van ons unieke 6-stappen model. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om het optimale resultaat te realiseren voor onze klanten. Klanttevredenheid, kwaliteit en (commerciële) condities zijn de pijlers waarop we groeien.

De beste deal wordt zeker niet alleen uitgedrukt in lagere kosten, maar ook in service en kwaliteit. Én moet vanzelfsprekend positief bijdragen aan de doelstellingen, de missie van onze klant. In onze rol hechten we belang aan lange termijn relaties tussen klant en leverancier. De beste samenwerking is er één waarin beide partijen tevreden zijn. Met die zienswijze helpen we onze klanten toekomstbestendig te ondernemen en geven we hen daarmee een duidelijke voorsprong op de concurrentie.

Wat vragen we van jou?

Wat bieden wij jou?

En nu?

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Wij zien je CV + motivatiebrief graag tegemoet. Stuur ze naar Rob de Bruin – rob.de.bruin@proqure.nl. Dit adres kan je ook gebruiken voor het opvragen van meer informatie.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.